Jäsenyys - Suomen muinaistutkimuksen tuki ry
Picture: University of Turku

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea jokainen arkeologiasta ja muinaistieteellisestä tutkimuksesta kiinnostunut yksityinen henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö. Jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden olla suoraan mukana tukemassa alan suomalaista perustutkimusta.

Henkilöjäsenyyksiä on kahdenlaisia:

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä kaikki, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi hyväksytään yksityiset henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Yhteisöjäseniksi voidaan hyväksyä yritykset, yhteisöt, säätiöt tai muut organisaatiot, jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksen tarkoituksien toteuttamisesta ja tukea yhdistyksen toimintaa.

Jäsenedut koskevat kaikkia yhdistyksen jäseniä jäsenyyden lajista huolimatta.

Jäseneksi hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus kirjallisen hakemuksen (esim. sähköpostiviesti) perusteella. Jäsenistä yhdistys pitää jäsenluetteloa. Yhdistyksellä voi olla varsinaisten jäsenten ja kannatusjäsenten ohella kunniajäseniä, joista päättää yhdistyksen hallitus. Kunniajäseniksi voidaan kutsua henkilöitä, jotka ovat huomattavasti edistäneet ja tukeneet yhdistyksen toimintaa tai sen edustamaa toimialaa.

Jäseneksi voi liittyä monella eri tavalla: täyttämällä nettilomakkeen, ilmoittamalla siitä hallituksen jäsenelle yhdistyksen tapahtuman yhteydessä, lähettämällä sähköpostia yhdistyksen sihteerille (sihteeri@smtt.fi) tai ilmoittamalla yhteystiedot kirjallisesti osoitteeseen:

Suomen muinaistutkimuksen tuki ry,
c/o Arkeologia,
Akatemiankatu 1,
20014 Turun yliopisto.

Jäsenrekisteriin ilmoitettavia pakollisia tietoja ovat etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite. Voit ilmoittaa myös syntymäaikasi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Lisäksi tulee mainita jäsenyyden laji.

Tämän jälkeen voi maksaa jäsenmaksun yhdistyksen tilille OP FI25 5716 9020 0252 48 (viestiksi 'jäsenmaksu' ja oma nimi). Jäsenyys astuu voimaan maksun ja yhdistyksen hallituksen kokouksen hyväksynnän jälkeen. Jäsenmaksun voit tehdä halutessasi myös vapaavalintaisena korotettuna kannatusmaksuna.

Lataa tästä yhdistyksen A5-kokoinen esite (PDF), jossa mm. tietoa liittymisestä.

Täytä jäsenhakemus nettilomakkeella

Vuosittainen yhdistyksen jäsenmaksu on tärkeä tuettavien hankkeiden rahoitusmuoto. Jäsenmaksut ovat vuonna 2023:

Henkilöjäsenyys (varsinainen jäsen tai kannatusjäsen) 20 €

Henkilöjäsenyys, opiskelijajäsen (varsinainen jäsen tai kannatusjäsen) 10 €

Yhteisöjäsenyys 50 €

Jäsenmaksut vahvistetaan yhdistyksen vuosikokouksessa keväisin.


Yhteystiedot

Suomen muinaistutkimuksen tuki ry
Sposti: sihteeri@smtt.fi

Sivustoa päivitetty 30.10.2023